2018-03-13

Szervizzel bővült a Giorgio Car!

Az árukészlet és a csapatszellem a régi, csak a hely változott!

 

Új helyre költözött a Giorgio Car: az eddigi pici boltot nagyobbra váltva ezentúl Szolnokon, a Széchenyi körúton (a Juvenal-al szemben) található meg az autófelszerelésekkel foglalkozó kereskedés. Semmit nem hagyunk el a rég megszokott folyamatosan frissülő termékkínálatából.

Újdonság, hogy az üzlettel szinte egy légtérben egy autószerelő műhely várja a javításra szoruló autókat. A műhely és a bolt egy kellemes szimbiózisban él együtt, hiszen a szerelőknek óriási időbeli segítséget jelent a karnyújtásnyira lévő termékek választéka.

A műhely egy teljeskörű márkafüggetlen szerviz, ahol a műszaki vizsgára felkészítés és vizsgáztatás mellett többek közt a gumiszerelés is a kínálatban van. Az ügyfélközpontúságot továbbra is fontosnak tartjuk, ezért a megfizethetőséget, a minőséget és a szerelés előtti pontos tájékoztatást mindig szem előtt tartjuk. Az ügyfelek az autóikat zárt parkolóban tudhatják biztonságban. Persze, a jövőben sem áll le a fejlesztéssel a Giorgio Car, hiszen többek közt autódiagnosztikával szeretnénk várni az ügyfeleinket.